Tyresökören söker körledare

Tyresökören är en fristående kör med ca 25 medlemmar, män och kvinnor. Under de 40 år som kören verkat har vi arbetat med många olika typer av musik och med olika scenuttryck. Just blandningen är något som kören uppskattar.

När vår körledare nu går vidare mot nya utmaningar söker vi en ny körledare. Kören har som önskemål att våren 2017 genomföra ett körverk och kommande körledare får gärna ge förslag. 

Kören försöker hålla en hög kvalitet, vi genomför oftast 2 projekt per år vilka avslutas med konserter i Tyresö eller tillsammans med andra körer/orkestrar eller utomlands. 

Vår rekryteringsprocess ser ut som följer:
Sista ansökningsdatum: 18 november
Intervju med 2 personer från styrelsen
Möte med hela styrelsen
Provrepetition med kören under slutet av november/början av december.

Vi repeterar på måndagar under skolterminerna mellan 19.00-21.30 samt en körhelg per termin. 

Vi ser gärna att din ansökan innehåller:
utbildning
Personligt brev med tidigare erfarenheter av körledning
Metod för inlärning
lönesanspråk

Kontakta gärna körens ordförande Elisabet Grinde 0700-907792 under kvällstid och skicka ansökningen till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Du kan läsa mer om kören på www.tyresokoren.se.

 

 

 


Vill ni annonsera efter ny körledare eller kanske en kör?

Skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Annonsen kostar 500 kr och publiceras under tre månader på vår hemsida samt i tidningen Körledaren.

 

Additional information